Doprava zdarma a dárek navíc!

Hodnocení obchodu

4,6 10 hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.11.2020
+ Spolehlivé
+ Přehledné
+ Snadný nákup
+ Rychlé vyřízení

GRIFF škrabdlo je naprosto perfektní, trochu dražší, ale pro našeho kocoura velmi oblíbené. Stačí nám pouze jedno a pak ho můžeme otočit. Téměř žádný papír nevškrábe a to váží přes 5 kg.
Avatar autora | 7.11.2020
Avatar autora | 2.7.2020
+ Originální sortiment - měli jsme pro kočky různé věci, ale tyhle jsou tak nějak prostě milé
+ Ekologické a recyklovatelné produkty - žádné další čínské plasty
+ Super design - všechny věci jsou pěkné na pohled na webu i doma

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2021
KH děkujeme! Ať si klidně brousí drápky!
Avatar autora | 29.6.2020
+ Kvalitní zboží
+ Rychlost dodání
+ Komunikace

Avatar autora | 29.6.2020
+ kvalita
+ výdrž

Kvalitní škrabadlo, které si kočka hned oblíbila. Již druhé, které jsme jí pořídili.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2021
Děkujeme a těšíme se, že pořídíte i třetí! Ať si klidně brousí drápky!
Avatar autora | 23.6.2020
+ rychla objednavka
+ doruceni bez problemu
+ super skrabadlo

skrabadla z kartonu jsem dlouho hledal, az u griffu jsem spokojen s kvalitou lepenky a pevnosti celeho skrabadla
Avatar autora Jana Škrletová | 19.6.2020
Skvělý produkt, velmi rychlé doručení. Doporučuji!
KB Avatar autora Kateřina Bendová | 19.6.2020
Zboží dorazilo v naprostém pořádku. Reakce na mé dotazy byly ze strany e-shopu velice rychlé. Byla jsem velice spokojena.
Avatar autora | 6.6.2020
+ Komunikace
+ Kvalita
+ Recyklovaný obal
+ Rychlost

Všechno super. Škrabadlo splnilo očekávání a kocour ho hned přijal. Kozlík v rozprašovači funguje skvěle.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2021
Děkujeme Micimourovi! Ať si klidně brousí drápky! :)
Avatar autora | 7.7.2019
První objednávka a doufám, že nebudu nucena tento obchod delší dobu vyhledávat. Platba proběhla ihned při objednávce přes QR kód, potvrzení o platbě přišlo po týdnu a další týden čekám na doručení.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2021
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Vaše objednávka proběhla 26/6 a odeslána byla 2/7 - tedy během 4 pracovních dnů. Mezitím jsme vás 2x informovali emailem. Nač tedy ten hněv? Děkujeme a doufáme, že budete s kozlíkem i šantou spokojená. Váš GRIFF pro kočky.
10 položek celkem