Doprava zdarma a dárek navíc!

Hodnocení obchodu

4,6 10 hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.11.2020
+ Spolehlivé
+ Přehledné
+ Snadný nákup
+ Rychlé vyřízení

GRIFF škrabdlo je naprosto perfektní, trochu dražší, ale pro našeho kocoura velmi oblíbené. Stačí nám pouze jedno a pak ho můžeme otočit. Téměř žádný papír nevškrábe a to váží přes 5 kg.
Avatar autora | 7.11.2020
Avatar autora | 2.7.2020
+ Originální sortiment - měli jsme pro kočky různé věci, ale tyhle jsou tak nějak prostě milé
+ Ekologické a recyklovatelné produkty - žádné další čínské plasty
+ Super design - všechny věci jsou pěkné na pohled na webu i doma

Avatar autora (Administrátor) 28.1.2022
KH děkujeme! Ať si klidně brousí drápky!
Avatar autora | 29.6.2020
+ Kvalitní zboží
+ Rychlost dodání
+ Komunikace

Avatar autora | 29.6.2020
+ kvalita
+ výdrž

Kvalitní škrabadlo, které si kočka hned oblíbila. Již druhé, které jsme jí pořídili.
Avatar autora (Administrátor) 28.1.2022
Děkujeme a těšíme se, že pořídíte i třetí! Ať si klidně brousí drápky!
Avatar autora | 23.6.2020
+ rychla objednavka
+ doruceni bez problemu
+ super skrabadlo

skrabadla z kartonu jsem dlouho hledal, az u griffu jsem spokojen s kvalitou lepenky a pevnosti celeho skrabadla
Avatar autora Jana Škrletová | 19.6.2020
Skvělý produkt, velmi rychlé doručení. Doporučuji!
KB Avatar autora Kateřina Bendová | 19.6.2020
Zboží dorazilo v naprostém pořádku. Reakce na mé dotazy byly ze strany e-shopu velice rychlé. Byla jsem velice spokojena.
Avatar autora | 6.6.2020
+ Komunikace
+ Kvalita
+ Recyklovaný obal
+ Rychlost

Všechno super. Škrabadlo splnilo očekávání a kocour ho hned přijal. Kozlík v rozprašovači funguje skvěle.
Avatar autora (Administrátor) 28.1.2022
Děkujeme Micimourovi! Ať si klidně brousí drápky! :)
Avatar autora | 7.7.2019
První objednávka a doufám, že nebudu nucena tento obchod delší dobu vyhledávat. Platba proběhla ihned při objednávce přes QR kód, potvrzení o platbě přišlo po týdnu a další týden čekám na doručení.
Avatar autora (Administrátor) 28.1.2022
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Vaše objednávka proběhla 26/6 a odeslána byla 2/7 - tedy během 4 pracovních dnů. Mezitím jsme vás 2x informovali emailem. Nač tedy ten hněv? Děkujeme a doufáme, že budete s kozlíkem i šantou spokojená. Váš GRIFF pro kočky.
10 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení